EntornExcursions en Cotxe

Què fer?Gorgs

GORG DE MALATOSCA (13km)

El Gorg de Malatosca està ubicat a la població de Sant Joan de les Abadesses.

LA RUTA DELS 7 GORGS (27km)

7 gorgs que es troben ubicats en una ruta circular de 10km, apte per a totes les edats ja que no és una ruta gens complicada.

GORG DE BEGET (17km)

El gorg és fantàstic per visitar-lo en temporada de primavera o estiu. Per Beget hi passa la riera de Salarsa, on s’hi troben diferents gorgs.

Ruta Refugi Ulldeter –
Naixement Riu Ter

25 km

Per començar la ruta, us heu de dirigir direcció la població de Setcases i continuar direcció l’estació d’esquí Vallter 2000.

Beget

20 km

El poble de Beget està situat en un fondalada a la comarca de la Garrotxa. Cases antigues de pedra amb balconades de fusta esglaonades sobre el riu, travessat per dos vells i ben conservats ponts.

La Garrotxa

35 km

El parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa és el paisatge volcànic més important de la Península i un dels més destacats d’Europa.

Ripoll

22 km

La Vila de Ripoll és reconeguda com el Bressol de Catalunya per la seva importància cultural i històrica.

St Joan de les Abadeses

12 km

La població de St. Joan de les abadesses està situada a la llera del riu Ter a la comarca del Ripollès.

Serra Cavallera

25 km

Els paisatges de Serra Cavallera són uns dels més bonics de la zona. També s’hi pot visitar la petita població d’Ogassa, d’origen miner (les mines de carbó es van tancar a la dècada dels 50) i les ermites de Sant Martí d’Ogassa i Sant Martí de Surroca.

Serra Cavallera està presidida pel cim més alt de la vall, el Taga (2035
m.).

La Roca – Abella

25 km

El poble de la Roca està situat sobre una majestuosa roca al costat del riu ter, envoltat d’una vegetació exuberant i muntanyes que arriben als 2000m.

Seguint pel camí de Pardines en direcció a la collada verda, trobem el petit nucli urbà de l’Abella amb les seves cases de pedra i vistes a la vall.