Vall de CamprodonActivitats

Fes clic a l’imatge per veure l’agenda d’activitats d’aquest cap de setmana del 8 i 9 de juny de 2024

CAMPROODN- PROCESSÓ

DESFILADA DELS ROMANS

Desfilada fins a la Porta de Cerdanya, on les autoritats de la Vila faran entrega de la maça (símbol del poder de l’autoritat) als soldats romans. Tot seguit, l’abanderat arribarà fins a la torre del pont, i prenent el penó, farà mostra de la conquesta de Camprodon. A continuació, es desfilarà fins a la plaça de la Vila on faran els honors davant la Casa Consistorial.

Dijous 28 de març -20:30h

Recorregut: Recorregut: Plaça Santa Maria, carrer València, quatre cantons, carrer Ferrer Bàrbara, plaça Doctor Robert, palanca d’Enllà Ter, passeig d’Espinalba, pont Nou, antic carrer Major, camí del Castell, plaça de la Vila, carrer Sant Roc, carrer Isaac Albéniz, quatre cantons, carrer València i Monestir de Sant Pere.

Més informació: https://www.valldecamprodon.online/ca/agenda/activitat/1278/processo-de-desfilada-dels-romans

SANTS MISTERIS

Divendres 29 març – 20:30 h

Recorregut: Plaça Santa Maria, carrer València, quatre Cantons, carrer Isaac Albéniz, carrer Sant Roc, plaça de la Vila, Ajuntament (STOP), Capità Manaire i Pendó (RETRETA), carrer Sant Roc, carrer Isaac Albéniz, quatre cantons, carrer València, plaça Santa Maria.

Més informació: https://www.valldecamprodon.net/ud-login //

TRENET TURÍSTIC DE CAMPRODON

Acompanyats per una locució, coneixereu els punts més emblemàtics del poble de Camprodon: entre d’altres l’Esglèsia del Carme, l’Ajuntament, el Museu Isaac Albéniz, l’Antiga fàbrica de Galetes Birba, el Passeig Maristany i, per descomptat, el Pont Nou!!

HORARI DE MATINS:

  • A les 11 h
  • A les 12 h
  • A les 13 h

HORARI DE TARDES:

  • A les 16 h
  • A les 17 h
  • A les 18 h
  • A les 19 h

*El dia 31 de març només horari de tarda (no hi haurà sortides pel matí)

MERCAT ARTESANAL A CAMPRODON

30-31 DE MARÇ

HORARI: d’11h a 20h