Parcel·les deTendes i Càmper

Zona d’acampada amb gespa, arbres, taules de pícnic, zona de barbacoes, estenedors, fonts i aparcament propi. Aquesta zona disposa de parcel·les de 35m2.

Aquesta zóna és exclusiva per tendes. Durant els mesos de més fred, adaptem la zona per furgonetes i vehicles camperitzats.

Consulta les dates per allotjar-te amb furgoneta. *Mida màxima 5.5m

Si
 • Al Càmping tenim una zona d’acampada amb gespa, arbres, taules de picnic, zona de barbacoes, estenedors, fonts i aparcament propi.
 • Està situada al costat dels lavabos.
 • Disposem d’un servei de neveres amb un cost de 6€/ dia. Les neveres són d’estil “guixeta”, tenen una capacitat de 50L. Servei disponible a partir del 23 de juny fins el 10 de setembre.
 • Zona de tendes a l’estiu i de càmpers a l’hivern, consulteu el calendari. Durant els mesos de calor, no es permet l’entrada a furgonetes i vehicles camperitzats.
 • Es pot escollir entre 4 i 6 ampers segons consum elèctric.
 • Zona d’acampada amb gespa
 • Lavabos
 • Parcel·les de 35m2
 • Taules de pícnic i fonts d’aigua potable
 • Arbres  i ombra
 • Estenedors
 • Zona barbacoes (prèvia reserva)
 • Pàrquing

FAQS

L’hora de sortida de la parcel·la és a les 12h.

Es pot consultar a recepció el dia abans de la sortida la possibilitat de quedar-se fins més tard, en cas de ser possible, el late check-out té un càrrec de 5€.

Encara que s’hagi de deixar la parcel·la, és possible utilitzar les instal·lacions del càmping fins les 17h, sempre sota petició.

Totes les parcel·les de caravana tenen la mateixa mida, 80m²

Les parcel·les de tendes i camper tenen una mida de 35m²

En parcel·la de caravana, tenda, autocaravana o furgoneta, també acceptem mascotes. Preu: 8€/nit/mascota

Mascotes

Altres opcionsAllotjaments

Un ambient tranquil i familiar, al cor de la Vall de Camprodon amb muntanya, excursions i activitats per fer en família, en parella o amb amics.

Disposem d’allotjaments amb diferents capacitats i característiques. T’hi esperem!

Aquí se mostrarán las pestañas.
El primer h3 de cada contenido se usará como título de su pestaña. Puedes cambiarlo por otro tag o una clase en el panel lateral

Tots

Bungalows

Xalets

Xalet Canadenc
50m²
x 4-6
x 3
No

Xalet canadenc de fusta de 50m². Tenen dues habitacions, una d’elles de matrimoni (llit 1,50m) i l’altra amb dos llits individuals. El sofà del menjador es converteix en dos llits individuals.

Xalet Canadenc plus
50m²
x 4-6
x 5
No

Xalet canadenc de fusta de 50m². Tenen dues habitacions, una d’elles de matrimoni (llit 1,50m) i l’altra amb tres llits (llitera i llit niu). El sofà del menjador es converteix amb un llit de matrimoni (1,35m).

Xalet Nòrdic
50m²
x 4-6
x 5
No

Xalet nòrdic de fusta de 50m². Tenen dues habitacions, una d’elles de matrimoni (llit 1,50m) i l’altra amb dos llits individuals. El sofà del menjador es converteix en dos llits individuals.

Pods

Pods

x 2
Si

Iglús de fusta amb capacitat fins a 2 persones molt acollidors i confortables. Són l’alternativa ideal entre un bungalow i una tenda.

Grups

Gran Bungalow
70m²
x 12
x 6
Si

Bungalow de fusta de 70m² per a 12 persones. Menjador – cuina gran, tres habitacions amb dos matalassos de matrimoni per habitació (1,35m).

Gran Xalet
75m²
x 12
x 9
No

Gran xalet de fusta de 75m². A la planta baixa hi ha una habitació amb llit de matrimoni i dos llits individuals. A la primera planta hi ha dues habitacions amb llit de matrimoni i dos llits en cada una d’elles.