Camping Vall de CamprodonContacte i Ubicació

El Càmping Vall de Camprodon està situat entre els municipis de St Paz de Segúries i Camprodon, a la Vall de Camprodon, El Ripollès.
Enmig de muntanyes i al costat del riu Ter, està a 5 minuts del centre de Camprodon (2 km).

Des de Barcelona amb cotxe heu d’agafar la C17, fins a Ripoll. Un cop arribeu a Ripoll agafar la C26 fins a Sant Joan de les Abadesses i seguir en direcció a Camprodon per la C38 passant per St. Pau de Segúries. Abans d’arribar a la Colònia Estebanell hi ha l’accés a mà dreta del Càmping Vall de Camprodon.

Des de Girona amb cotxe heu d’agafar la C66 fins a Besalú, seguir per la N 260 fins a Olot i continuar per la C26 que va d’Olot a Sant Joan de les Abadesses, per la Vall de Bianya (La Garrotxa). Després del túnel de Capsacosta heu de continuar per la C38 en direcció a Sant Pau de Segúries i Camprodon.

Contacta amb nosaltres

Finalitat:

Les dades de què disposem, ens serviran per poder gestionar les vostres reserves, fer les factures i enviar-vos els corresponents correus i per qualsevol altre consulta relacionada amb l’estada i la disponibilitat.

Les reserves i les factures es gestionen amb el programa MasterAsp i les dades que es tracten són les següents: Nom complet, número de DNI, adreça postal, el número de telèfon i el correu electrònic. En els casos que es requereixen operacions a través del banc, també amb la prèvia autorització del client, disposem del compte bancari. Aquestes dades són gestionades pel personal de recepció i la gerència del càmping.

Disposem de les seves dades perquè en el seu dia va ser client o ho és. O ens va sol·licitar informació telefònicament, per correu electrònic, en una fira o qualsevol altre mitjà d’informació o pressupost.

Podria ser també que utilitzem el correu electrònic per enviar informació puntual del càmping com ara canvis en general, novetats, tarifes, ofertes, felicitacions i altres com publicitat promocional.

Legitimació:

La base legal per al tractament d’aquestes dades està basada en el consentiment de manera que el client podrà oposar-se en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected] indicant la corresponent baixa.

Destinataris: 

No hi ha cessió de dades personals a altres empreses ni tampoc transferències internacionals de dades.

A més, les seves dades poden ser cedides a administracions i altres organismes públics en aquells casos en què això vingui imposat per obligació legal o per disposició judicial.

Drets:

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les mateixes, quan resultin inexactes o incompletes i si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaries per als fins per als quals van ser recollides.

En relació amb el tractament de les seves dades per a l’enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, així com en els altres casos que preveu l’Article 21 del nou RGPD, tindrà dret d’oposició, en el cas deixarem de tractar les seves dades per a aquestes finalitats, excepte per motius legítims imperiosos o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En els casos de l’Article 18 RGPD, tindrà dret a sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de dades al nostre text de la Política de privadesa.

    Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])

    Responsable del tractament: CÀMPING XENTURRI S.L
    Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'allotjament i restauració.
    Drets: Pot exercir els drets previstos als productes 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.