Senderisme

El Càmping Vall de Camprodon està situat enmig de muntanyes al Pirineu oriental a la Vall de Camprodon. El senderisme i l’alpinisme són un dels al·licients més preuats d’aquesta zona.

Envoltats de rutes i travesses, caminades i racons d’una bellesa enorme per descobrir, fan d’aquest lloc un punt de trobada per tots aquells que els agrada la muntanya i la natura.

Xarxa de senders Itinerannia

Conjunt de senders marcats que formen part de la xarxa Itinerannia a la comarca del Ripollès. És una estructura que permet a l’usuari descobrir qualsevol lloc de la comarca guiant-se pels senyals i mitjançant els mapes.

Busca la teva ruta i visita tots els punts d’interès de la zona.

www.itinerannia.net

Sender de gran recorregut GR-11

El GR 11 és el sender de gran recorregut més muntanyenc de tots els que hi ha en el territori català. De fet, el sender del Pirineu uneix el mar Cantàbric amb el mar Mediterrani resseguint el vessant sud de la serralada dels Pirineus. Comença al País Basc i passa per Navarra i l’Aragó abans d’entrar a Catalunya pel pont de Salenques.

El camí

El Camí és una ruta senyalitzada d’interès cultural i paisatgístic dels Països Catalans. Recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l’esperit de les terres de parla catalana.

www.elcami.cat.

La ruta del Ter

Itinerari que ressegueix el curs del riu Ter i que travessa cinc comarques de Catalunya.

www.rutadelter.cat