Setmana Santa Camprodon

Dijous 29 de març
– De les 11h a les 14h i de les 16h a les 20h, el Monestir de Sant Pere romandrà obert per poder veure els passos de la Processó
– A les 20:00h, concentració al monestir de Sant Pere de tot el maniple, degudament uniformat, per passar revista de material
– A les 20:30h, desfilada fins a la Porta de la Cerdanya, on les autoritats de la vila faran entrega de la maça (símbol del poder de l’autoritat) als soldats romans. Tot seguit l’abanderat arribarà fins a la torre del pont, i prenent el penó, farà mostra de la conquesta de Camprodon. A continuació, es desfilarà fins a la plaça de la Vila on faran els honors davant la Casa Consistorial.

Divendres 30 de març
– A les 7:45h, Sortida dels romans de la Plaça Santa Maria directament dins a l’església del Carme.
– A les 8:00h, Concentració davant l’església del Carme per fer la sortida del Viacrucis pels diferents carrers del poble. Una vegada acabat el Viacrucis, la tropa es dirigirà a l’Hospital geriàtric on farà una retreta.
– A les 17:00h, litúrgia de la Passió i mort del Nostre Senyor Jesucrist a la parròquia de Santa Maria.
– A les 20:30h, Sortida en marxa ràpida vers la plaça de la vila per fer el lliurament al Centurió del Maniple del banderí de comandament, així com per recollir els Decurions i el Penó del Maniple.
– A les 21:00h, inici de la XXXII Processó dels Sants Misteris.

Reserva ara